Ellen Vegter

Portfolio magazine fotografie

Het eerste semester stond in het teken van fotografie, hiervoor moesten we verschillende opdrachten uitvoeren en die samen bundelen in een magazine. We kregen veel les in theorie en hebben de camera onderdelen uitgeplozen. Ook in de praktijk heb ik veel mogen leren. Omdat ik vroeger al veel bezig was met de camera van mijn vader, begon het gelijk al te kriebelen en ben ik me ontzettend gaan focussen op de opdrachten, met resultaat! Mijn portfolio fotografie is afgerond met een 10!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief

Speciaal voor jou, de laatste nieuwtjes en de leukste inspiratie rechtstreeks in je mailbox!

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief

Speciaal voor jou, de laatste nieuwtjes en de leukste inspiratie rechtstreeks in je mailbox!