Ellen Vegter

My Goals

Foto's maken, reizen en herinneringen sparen

Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website. Mijn naam is Ellen, een 21 jarige creatieveling die graag fotografeert, ontwerpt en content maakt. Ik studeer momenteel aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden, hier volg in de opleiding tot Online Contentcreator.  Sinds november 2019 heb ik de stap gezet om mijn passie om te toveren in mijn werk. Met veel plezier en creativiteit werk ik graag aan opdrachten! Vanuit mijn bedrijf ben ik voornamelijk bezig met branding en ontwerp, fotografie en met het maken van content. 

Ik vind plezier in mensen blij te kunnen maken met een creatieve insteek, om mensen te inspireren met mijn content. Als Contentcreator is dat mijn uiteindelijke doel! 

Ik ben spontaan en enthousiast als ik weer een nieuwe uitdaging zie. Ik sta open voor nieuwe dingen en ik ben leergierig ingesteld. Ik ben vaak gedreven om het net iets beter en mooier te maken. Door steeds meer te ‘doen’ hoop ik mijzelf op vele manieren te kunnen ontwikkelen op het gebied van grafisch vormgeving, ontwerp, fotografie en online content. 

Als je nog vragen hebt of wanneer je meer wilt weten, laat dan gerust even een berichtje achter! Dat kan hier.

Mijn favorieten