Ellen Vegter

Een creatieveling uit het hoge Noorden. Ik combineer de studie Online Contentcreater met mijn werk als ontwerper en fotograaf. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding en hoop ik dit jaar te kunnen afstuderen! 

Ik ben al een lange tijd onafscheidelijk van mijn camera, vroeger zette mijn vader mij altijd voor de camera als hij weer wat nieuws had geleerd tijdens een cursus. Nu sta ik er liever zelf achter en heb ik er mijn werk van gemaakt. Sinds 2019 sta ik officieel ingeschreven bij de KVK en wat heb ik sindsdien leuke dingen mogen doen! Met veel passie voor ontwerp en fotografie werk ik graag aan opdrachten. Flyers, logo’s, advertenties, websites, huisstijlen noem maar op! Daarnaast vind ik het geweldig om jouw mooiste momenten vast te leggen op beeld. Herinneringen creëren in een spontane, ontspannen sfeer. Het is een droombaan!

Als persoon zijnde heb ik veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Iets wat erg handig is om de wensen van de klant te begrijpen en om te zetten naar het gewenste eindresultaat. Daarnaast houd ik er van om spontaan te zijn en word ik snel enthousiast als ik een nieuwe uitdaging zie!

 

Ik vind het heerlijk om aan het werk te zijn achter mijn bureau. Je vind me daar dan ook vaak met mijn laptop, een kopje thee en een notitieboekje. Werken aan een ontwerp, foto’s, website of één van mijn duizenden ideeën voor mijn onderneming. Ik mag graag bezig zijn en kan dan ook moeilijk stilzitten, ik ben daarom vaak te vinden bij de stal waar ik voltigeer en paardrijd. Daarnaast ben ik gek op reizen, samen zijn met vrienden/familie en knuffelen met mijn lieve hond Noor.

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief

Speciaal voor jou, de laatste nieuwtjes en de leukste inspiratie rechtstreeks in je mailbox!

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief

Speciaal voor jou, de laatste nieuwtjes en de leukste inspiratie rechtstreeks in je mailbox!