Ellen Vegter

Fotograferen is veel meer dan een plaatje maken; het is herinneringen maken en momenten voor altijd vastleggen zodat je ze altijd kunt herbeleven en delen. Daarom leg ik met veel passie voor fotografie jouw mooiste momenten vast. Mijn missie is dan ook geslaagd als ik jullie momenten heb omgezet in een waardevolle herinnering.

Mijn doel is om steeds te blijven groeien, daarom ben ik continue bezig met het uitbreiden van mijn aanbod en het ontwikkelen van mijn fotografie. Ik ben graag een veelzijdige fotograaf die veel van je wensen wil waar maken! Mocht mijn stijl je aanspreken, neem dan gerust contact op of bekijk hier onder het aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Stuur mij een berichtje! Alles kan besproken worden.

Wij hebben een indoor zwangerschapsshoot gedaan bij Ellen! Wat een aanrader, ze is heel kalm en lief en professioneel, waardoor je je snel op je gemak voelt  De foto's waren snel binnen en wat een prachtig resultaat! Prachtige foto's, zo waardevol om zulke mooie momenten vast te leggen. Vooral door zo'n geweldige fotograaf! We zijn enorm tevreden, bedankt! 

Vinesma Jansen

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief

Speciaal voor jou, de laatste nieuwtjes en de leukste inspiratie rechtstreeks in je mailbox!

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief

Speciaal voor jou, de laatste nieuwtjes en de leukste inspiratie rechtstreeks in je mailbox!